ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Α.Ε. ΚΟΚΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
14η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: Μεγάλου Σειρηνίου
Σάββατο: 10 Δεκεμβρίου 2011
Τρίτη νίκη για τη Σειρήνα και πολύτιμο τρίποντο στη φετινή τιτάνια προσπάθεια για να σωθεί η παρτίδα.
Φανταστικό ποδόσφαιρο παίχθηκε στο γήπεδο του Σειρηνίου, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και την Κοκκινιά να προσπαθεί να βγει μπροστά με τους ταχύτατους πιτσιρικάδες που διαθέτει. Ο αγώνας κρίθηκε στο φανταστικό τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο διαμονιώδης ρυθμός των δυο ομάδων απέφερε τρία γκολ και δυο δοκάρια. Γεγονός είναι ότι το

αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού η Σειρήνα δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν πολλά προβλήματα κατά διαστήματα.
Α΄ημίχρονο
3ο λεπτό- Λάθος των αμυντικών της Σειρήνας, έφυγε μόνος ο Αράπογλου, ο Κούσκορας όμως πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
5ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Μ. Ασλανίδης από δεξιά, κεφαλιά του Νικολαϊδη από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.
7ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Κοτλίδας έξω απ’ την περιοχή, απέκρουσε ασθενώς ο Κούσκορας, οΚαραμιχαηλίδης που πήρε την επαναφορά πλάσαρε για ν’ αποκρούσει και πάλι σωτήρια ο πορτιέρο της Σειρήνας.
22ο λεπτό- Αντεπίθεση της Σειρήνας, οΤσαγιανίδης ξέφυγε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπέλος με φοβερό βολέ έγραψε 1-0.
26ο λεπτό- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια τουΝικολαϊδη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, δεν μπόρεσε όμως να νικήσει τον Κοστρέτση που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
28ο λεπτό- Απευθείας εκτέλεση φάουλ τουΝικολαϊδη, απέκρουσε στη γωνία του οΚοστρέτσης, ο Μ. Ασλανίδης που έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε για ν’ αποκρούσει και πάλι οΚοστρέτσης σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μ. Ασλανίδης, κεφαλιά του Χ. Φαρμάκη από κοντεν βρήκε στόχο.
33ο λεπτό- ΄Εξοχος συνδυασμός των παιχτώ της Σειρήνας, τετ-α-τετ ο Νικολαϊδης, πάλι ο εξαιρετικός Κοστρέτσης απέκρουσε το πλασέ του σε κόρνερ.
Β΄ημίχρονο
48ο λεπτό- Φοβερή ατομική προσπάθεια του Νικολαϊδη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ασίστ στο Χρ. Φαρμάκη, που αστόχησε σε κενή εστία.
51ο λεπτό- Κεραυνός του Κοτλίδα, πέρασε σύρριζα άουτ.
65ο λεπτό- Μόνος ο Τσαγιανίδης μέσα στη μικρή περιοχή και πάλι απέκρουσε σωτήρια ο Κοστρέτσης.
71ο λεπτό- Ατομική προσπάθεια του Μ. Ασλανίδη, «πάρε βάλε» στο Νικολαϊδη, που από κοντά πλάσαρε για να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα ο Κοστρέτσης.
82ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Γ. Τσιάτσιος από δεξιά, κεφαλιά προς τα πίσω του Καρεπίδη και οΝικολαϊδης από κοντά με το κεφάλι σημείωσε το 2-0.
85ο λεπτό- Βολίδα του Νικολαϊδη, σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
87ο λεπτό- Απίστευτη τρίπλα του Καρεπίδη, μόνος προ του Κοστρέτση δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0.
89ο λεπτό- Ολέθριο λάθος του Γιώτα εκμεταλλεύτηκε ο Τέγος που με ιδανικό πλασέ μείωσε σε 3-1.
90ο λεπτό- Σουτ του Γ. Τσιάτσιου μετά από ατομική προσπάθεια βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
΄Αριστη η διαιτησία του κ. Πάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αυγ. Κούσκορας, Χ. Ασλανίδης, Ν. Μπαλντούμης, Δ. Γιώτας, Χ. Φαρμάκης (57΄Γ. Τσιάτσιος), Σ. Γρίδας, Ευθ. Σιούμπουρας (54΄Δ. Καρεπίδης), Μ. Ασλανίδης, Ηρ. Νικολαϊδης, Δ. Μπέλλος, Ν. Τσαγιανίδης (83΄Χ. Μπαζάκας)

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ: Κοστρέτσης, Φωτιάδης, Κωσταρέλλης, Σ. Μητσιάνης, Μ. Μπρίζα, Ελ. Αράπογλου, Ζιαμπέκας, Στ. Τέγος, Λ. Καραμιχαηλίδης, Β. Κοτλίδας, Τσιόλας
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις