ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Διακοπή στο Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ

Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καισαριανής για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς στο 15ο λεπτό ο πρώτος βοηθός, Σπυρίδωνας Γουργιώτης, τραυματίστηκε από ένα κάθισμα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί των γηπεδούχων. Οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και ο Βοσκάκης αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, καθώς ο βοηθός του δεν είναι σε θέση να συνεχίσει!

Ο γιατρός του αγώνα, Ναπολέων Αναγνώστου, δήλωσε για τον τραυματισμό του βοηθού: «Χτυπήθηκε από κάθισμα στην αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης, Το θλαστικό τραύμα ήταν μεγάλο, 10-12 εκατοστά. Δεν μπορούσε να σηκώσει το αριστερό του άκρο. Τον έστειλα να κάνει ακτινογραφία και στο νοσοκομείο θα φανεί η κατάστασή του».
Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, επομένως ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 3-0 στα χαρτιά.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων ήταν οι εξής:
Εθν. Αστέρας: Gusev, Καρατζάς, Pahkulev, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Fatjon, Νάστος, Μαστρογιάννης, Καούνος, Σκαρτσίλας
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto, Lino, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Garcia, Φωτάκης, Lazar, Vierinha, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις