ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Μπαρτσελόνα νίκησε και πάλι τη Ρεάλ. Βίντεο



Η Μπαρτσελόνα νίκησε και πάλι τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», αυτή τη φορά με 3-1 και πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Κι όμως, το ματς άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ. Με γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, από τον Μπενζεμά! Το πιό γρήγορο γκολ στην ιστορία των «clasico»! Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Μουρίνιο φάνηκε να αποκτά πλεονέκτημα στο γήπεδο, να «πατάει» καλύτερα και να απειλεί. Ουσιαστικά, το ματς στο α' μέρος, θύμιζε κάτι από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο ίδιο γήπεδο, για το σούπερ καπ, τον περασμένο Αυγουστο.

Τουλάχιστον στο πρώτο εικοσάλεπτο, η Μπαρτσελόνα, έδειχνε να έχει προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι, αλλά και λάθη στην αμυντική της λειτουργία. Κι αφού έως το πρώτο ημίωρο χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, στο 30' έγινε το 1-1. «Σόλο» του Μέσι, καταπληκτική ασιστ στον Αλεξις Σάντσες και 1-1.
Στο β' μέρος, μπορεί η Ρεάλ να προσπάθησε και πάλι να μπεί δυνατά, όμως, δεν μπορούσε να πείσει. Το 2-1 για την Μπαρτσελόνα έγινε στο 53' , όταν ο Τσάβι σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μαρσέλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας.
Στο 65' χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για τη Ρεάλ, όταν από σέντρα του Τσάμπι Αλόνσο, ο Ρονάλντο αστόχησε σε κεφαλιά από εξαιρετική θέση. Ενα λεπτό αργότερα, η Μπαρτσελόνα, έβαλε τους «τίτλους τέλους». Σέντρα του Ντάνι Αλβες από δεξιά, κεφαλιά του Φάμπρεγας και 3-1!
Στο διάστημα που απέμενε, η Ρεάλ φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ενώ η Μπαρτσελόνα στις αντεπιθέσεις της (ιδιαίτερα όταν ο Ινιέστα είχε τη μπάλα) ήταν πολύ περισσότερο επικίνδυνη.
Να σημειώσουμε, ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Μέσι (στο 43' ) για μαρκάρισμα στον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Μέσι είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα για διαμαρτυρία.
Ρεάλ: Κασίγιας, Κοεντράο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λασάνα Ντιαρά (63' Κεντίρα), Εζίλ (58' Κακά), Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ντι Μαρία (67' Ιγκουαϊν).
Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα (89' Πέδρο), Μέσι, Φάμπρεγκας (78' Κεϊτά), Αλέξις Σάντσες (83' Βίγια).
Στη βαθμολογία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν από 37 βαθμούς, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να έχει ένα ματς περισσότερο.
Στα άλλα αποψινά παιχνίδια: Λεβάντε-Σεβίλη 1-0, Μπέτις-Βαλένθια 2-1.

ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις