ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τους Έσωσε Το Facebook!!!

Μια γυναίκα από τη Γιούτα, στην Αμερική, χρησιμοποίησε το Facebook για να ζητήσει βοήθεια, όσο εκείνη και ο μόλις 17 μηνών γιος της κρατούνταν όμηροι στο ίδιο τους το σπίτι από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κρύφτηκε σε ένα ντουλάπι το οποίο περιείχε έναν φορητό υπολογιστή, προκειμένου να δημοσιεύσει την έκκλησή της για βοήθεια στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνη και ο γιος της θα είναι νεκροί το πρωί αν δεν διασωθούν.

Για καλή της τύχη, κάποιος γνωστός της είδε τη δημοσίευσή της και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. «Το Facebook ήταν η μόνη διέξοδος που είχε η γυναίκα όσο κρατείτο όμηρος», δήλωσε ο Τζον Άρνολντ, αστυνομικός. «Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ήταν σε θέση να το χρησιμοποιήσει».
Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς, ότι εκείνη και το παιδί της δεν μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι, καθώς και ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά για μια περίοδο περίπου 5 ημερών.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Τρόι Ριντ Κρίτσφιλντ, ο οποίος κρατείται στην φυλακή από το Σάββατο με τις κατηγορίες απαγωγής, βίαιου σοδομισμού, επιβαρυντικής κακοποίησης, ενδ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις