ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 0-2 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο για την 14η αγωνιστική στη Super League. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με το Σαλπιγγίδη στο 27`, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φωτάκης στο 40`.
Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα στον
αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 27` με γυριστό σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή. Οι Δραμινοί αδυνατούσαν να απειλήσουν, ο ΠΑΟΚ διατηρούσε την υπεροχή και στο 40` ο Φωτάκης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Οι παίκτες του Boloni έριξαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 63` όταν το σουτ του Vanderson από καλή θέση δε βρήκε στόχο. Στο 85` ο Τριποτσέρης έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα μετά το σουτ του Γιάννου, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, ο Ivic σούταρε άουτ στις καθυστερήσεις, με το «δικέφαλο» να φτάνει εύκολα στη νίκη.
Σκόρερ: 27` Σαλπιγγίδης, 40` Φωτάκης
Συνθέσεις
Δόξα: Roca, Πιτσόκος (46` Ρούτσης), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Κανακούδης, Σικαλιάς (46` Σοϊλέδης), Gabor, Vanderson, Lima, Leandro, Αραβίδης (75` Κουμπρόγλου)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Lino, Garcia (59` Ivic), Φωτάκης, Lazar, Σαλπιγγίδης (71` Γεωργιάδης), Vierinha, Αθανασιάδης (78` Γιάννου)
Δείτε σε video τα γκολ από το Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 0-2


Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις