ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-0 (video)

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική στη Super League. Η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και σκόραρε με τον Beleck στο 76΄. Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Leonardo και Δέλλας.

Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και τα έκαναν όλα σωστά, αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Το «χορό» άνοιξε o Beleck στο 6΄ όταν το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους, αλλά πότε η αστοχία τους και πότε ο Galinovic διατήρησαν το μηδέν. Η Ένωση συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα και στο δεύτερο μέρος, της έλειπε, όμως, η ουσία. Στο 68΄ ζήτησε πέναλτι όταν η μπάλα μετά τη σέντρα του Καράμπελα σταμάτησε στο χέρι του Osman, αλλά ο Αμπάρκιολης έδειξε «παίζετε», ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Maznov έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά νικήθηκε από τον Αραμπατζή. Αυτή ήταν και η μοναδική «αναλαμπή» των Φαιάκων, αφού ο «μονόλογος» της ομάδας του Κωστένογλου συνεχίστηκε. Η «λύτρωση» για την ΑΕΚ ήρθε στο 76΄, με δυνατό σουτ του Beleck. Στο 85΄ η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με το Σιαλμά, ο ίδιος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 87΄, και το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.
Σκόρερ: 76΄ Beleck
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Αραμπαζής, Αργυρίου, Δέλλας (70΄ Μανωλάς), Cala, Καράμπελας, Ρίκκα (63΄ Guerreiro), Γεωργέας, Σιαλμάς, Jose Carlos, Leonardo (70΄ Τσίτας), Beleck
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Majstorovic, Wentzel, Κοντοδήμος, Hable (80΄ Τσίγκας), Osman, Αγρίτης, Maznov, Καλαντζής (85΄ Γιάντσης), Ιωάννου (64΄ Γραμμόζης)
Δείτε σε video με το γκολ του Beleck στο ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-0


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις