ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (video)

Τέλος στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ έβαλε ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 14η αγωνιστική στη Super League χάρη στο τέρμα του Σφακιανάκη στο 58`.
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά πρωτοβουλία, αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν
ελάχιστες, με το 0-0 στο 45` να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι πήρε «φωτιά» στο 52`. Ο Σκόνδρας ανατράπηκε από το Σιαλμά μέσα στην περιοχή, ο Σπάθας έδωσε πέναλτι, αλλά άλλαξε την απόφασή του μετά από υπόδειξη του βοηθού του. Έξι λεπτά αργότερα, όμως, ο Σφακιανάκης με δυνατό σουτ, και αφού η μπάλα κόντραρε, έκανε το 1-0. Στο 64` ο Σιαλμάς σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς το τελείωμά του απέναντι από τον Itandje ήταν κάκιστο, ενώ στο 78` ο Μήτρογλου σούταρε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο χρόνο που απέμενε η ΑΕΚ επεδίωξε την ισοφάριση, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά και ο Ατρόμητος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.
Σκόρερ: 58` Σφακιανάκης
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Thomas, Zuela, Μπαλλας, Σφακιανάκης (88` Οικονόμου), Τάτος, Bjelic (68` Bjelic), Epstein (84` Μακρής), Μήτρογλου
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Μανωλάς, Cala, Γεωργέας, Μάκος (68` Gurreiro), Jose Carlos, Κλωναρίδης (46` Burns), Beleck, Λυμπερόπουλος (31` Σιαλμάς)
Δείτε σε video το γκολ του Σφακιανάκη στο Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις