ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 2-1 (video)

H Δόξα Δράμας μπορεί να πέτυχε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει βαθμό στην Κρήτη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη.
Μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Roca. Οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα και το «πλήρωσαν».
Στο 45` ο Κανακούδης μιμήθηκε το Φραγκουλάκη και «εκτέλεσε» τον Καβουσάκη, στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική ενέργεια των Δραμινών. Το δεύτερο μέρος κυλούσε σε υποτονικούς ρυθμούς, στο 66` ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά έκανε το 2-1 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, αφού τίποτε το αξιόλογο δε συνέβη έως το τέλος του αγώνα.
Σκόρερ: 5` Φραγκουλάκης, 66` Κατσικοκέρης / 45` Κανακούδης
Συνθέσεις:
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Shashiashvili, Wisio, Junior, Κυριακίδης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (65` Καρέλης), Κατσικοκέρης, Budimir (35` Leal)
Δόξα: Roca, Στεργιανός (35` Abubakari), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Leandro, Κατσικογιάννης, Capell (46` Πιτσόκος), Σοϊλέδης, Gabor (78` Τοπούζης), Αραβίδης
Δείτε σε video τα γκολ




Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις