ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-1 (video)

O ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στην Τούμπα με 3-1 απέναντι στον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο «δικέφαλος», δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Οι Lino στο 19` και Vierinha στο 29` με πέναλτι έβαλαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ, ο Brito στο 60` μείωσε σε 2-1 και ο Αθανασιάδης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε ασφυκτικά τον Ατρόμητο από το ξεκίνημα του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες πριν ο Lino ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 19`. Οι «ασπρόμαυροι» δεν χαλάρωσαν μετά το γκολ που πέτυχαν, ψάχνοντας το δεύτερο και δικαιώθηκαν δέκα λεπτά αργότερα. Ο Zuela τράβηξε τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, ο Τριτσώνης υπέδειξε το πέναλτι αφού συμβουλεύτηκε και το βοηθό του και ο Vierinha που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος. Στο ίδιο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, πέρα από δύο σουτ των Epstein και Μήτρογλου που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Kresic.
Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μείωσαν σε 2-1 στο 60` με σουτ του Brito έξω από την περιοχή. Στο 75` ο Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, αλλά ο Itandje κράτησε όρθια την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αφού η μπάλα μετά το σουτ του Ivic εξοστρακίστηκε από το πόδι του Thomas που απομάκρυνε στο χέρι του. Στο 89` ο Epstein λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αφού το φάουλ που εκτέλεσε από μακριά αιφνιδίασε τον Kresic ο οποίος απομάκρυνε με υπερένταση έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το 3-1, βάζοντας «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Ατρομήτου για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.
Σκόρερ: 19` Lion, 29` πεν. Vierinha, 90+3` Αθανασιάδης / 60` Brito
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Kresic, Etto, Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Pablo Garcia, Lazar (90` Arias), Φωτάκης (73` Ivic), Σαλπιγγίδης (69` Γεωργιάδης), Vierinha, Αθανασιάδης
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης (46` Σφακιανάκης), Zuela, Thomas, Μπάλλας, Τάτος, Pitu Garcia (53` Αναστασάκος), Brito (85` Μακρής), Epstein, Μήτρογλου
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-1







Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις