ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η Κανέλλη για τις δηλώσεις Πάγκαλου: "Αισθάνομαι μ@λ@κ@ς" (video)

Σε μεγάλα «κέφια» ήταν το πρωί η Λιάνα Κανέλλη που δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα είπε πρόσφατα ο Θ. Πάγκαλος, σε γαλλικό κανάλι, για «κομμουνιστές , φασίστες και μ…κες».

«Αισθάνομαι κάτι από την τριπλέτα του Πάγκαλου» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, στον Γιώργο Παπαδάκη, «όταν μου λένε ότι θα πετύχει ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου, είναι αυτοκτονική διαδικασία»!
Εκεί ήταν που το πάνελ πήρε φωτιά, αφού όλοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν πώς… αισθάνεται η Λιάνα, σε σχέση με τους τρεις χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
"Φασίστρια", είπαν το απέκλεισαν, "κομμουνίστρια και αυτοκτονικά δεν γίνεται", ξεκαθάρισε η ίδια η βουλευτής. Τελικά, κατέληξαν στο τρίτο και… δημοφιλέστερο: «Αισθάνομαι μ…κας», είπε η κ Κανέλλη. Και πρόσθεσε: «σημασία δεν έχει η λέξη. Σημασία έχει ποιος το λέει, πού το λέει και πώς το λέει». «Και αν αυτός που το λέει είναι ή όχι», πρόσθεσε ο Γ. Παπαδάκης.
Τα… σκάγια πήραν όμως και τον Γ. Παπανδρέου: «Δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι. Σημασία έχει πού παίζεις με αυτό», είπε η Λ. Κανέλλη, σχολιάζοντας έτσι τη φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ , στο συνέδριο των Πρασίνων στη Γερμανία.
«Είμαστε στο ικρίωμα και είναι ευγενής ο… δήμιος»:
«Απογοητευτικό», χαρακτήρισε η Λ. Κανέλλη τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης συνεργασίας Λουκά Παπαδήμο. Και πρόσθεσε ότι όταν έρχεται στη Βουλή, της θυμίζει «δημοδιδάσκαλο Λυκείου».
Σχολιάζοντας, τι μπορεί να επιτύχει ο πρωθυπουργός στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση και αν θα βοηθήσει στο να βγει η χώρα από την κρίση η κ Κανέλλη απάντησε ότι δεν έχει σημασία το πρόσωπο: «Είμαστε ο ικρίωμα και είναι ευγενής ο δήμιος», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.
Δείτε το βίντεο από τον Ant1

Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις