ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – Θρασύβουλος 3-0 (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στο Θρασύβουλο παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ πέτυχε ο Pantelic (10`, 55`) και ένα ο Fuster (21`). Ο Σέρβος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο 59` με πόνους στο γόνατο και στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί αγωνία για το μέγεθος του προβλήματός του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν, με τον Pantelic να κάνει με πλασέ το 1-0 στο 10`. Στο 21` τα πράγματα για την ομάδα του Valverde απλοποιήθηκαν, καθώς ο Fuster «εκτέλεσε» από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα, τις οποίες σπατάλησαν οι Monje, Fuster και Abdoun.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Marko Pantelic έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων του Κασμερίδη και έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έριξαν στροφές, επηρεασμένοι ίσως και από τον τραυματισμό του Pantelic στο 59` που αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, με το 3-0 να παραμένει και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία άνετη πρόκριση.
Σκόρερ: 10`, 55` Pantelic, 21` Fuster
Ολυμπιακός: Megyeri, Javito, Παπαδόπουλος (74` Βαλεριάνος), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Modesto (66` Makoun), Yeste, Fuster, Abdoun, Monje, Pantelic (59` Ibagaza)
Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Σύρος, Βασιλείου (62` Νικολάου), Παγώνης, Stabolsiev (46` Βαγγελής), Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας, Ψιάνος, Rocastle (78` Βλάχος), D΄Akol
Δείτε σε video τα γκολ από το Ολυμπιακός – Θρασύβουλος 3-0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις