ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι
γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη. Κυρίως τις πρωινές ώρες τοπικά θα σημειωθεί παγετός.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις