ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθηγήτρια σκηνοθέτησε τον θάνατο της κόρης της!!!

Στη Νέα Υόρκη απολάμβανε τις διακοπές της μία καθηγήτρια από τη Νέα Υόρκη, αλλά είδε ότι οι ημέρες ξεγνοιασιάς τελείωναν και δεν είχε καμία όρεξη να επιστρέψει στο σχολείο.
Τι έκανε; Είπε πως η κόρη της πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Κόστα Ρίκα προκειμένου να μείνει μία εβδομάδα περισσότερο.
Πώς σκηνοθέτησε το περιστατικό; Έβαλε τη μία κόρη της να τηλεφωνήσει στο σχολείο της και να ενημερώσει ότι η αδερφή της είχε υποστεί έμφραγμα ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με τη New York Daily News, όπως αναδημοσιεύει η Daily Mail.
Στη συνέχεια, άλλη κόρη της ξανατηλεφώνησε στο σχολείο να πει ότι η αδερφή τους τελικά είχε πεθάνει κι έπρεπε η μητέρα να πάει αμέσως στην Κόστα Ρίκα μαζί με άλλους συγγενείς για να πάρει το νεκρό παιδί της. Μάλιστα, η γυναίκα απευθύνθηκε στις… αρχές της Κόστα Ρίκα και πήρε πιστοποιητικό θανάτου, σύμφωνα με το οποίο η «Xinia Daley Herman ήταν νεκρή». Ερευνητής ωστόσο συνέκρινε το πιστοποιητικό που προσκόμισε η γυναίκα μ’ ένα γνήσιο και παρατήρησε διαφορές στις γραμματοσειρές στις οποίες δεν υπήρχε η ανάλογη στοίχιση.
Αρμόδιοι από την Κόστα Ρίκα ανέφεραν ότι προκειμένου να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου, πρέπει να περάσουν πέντε χρόνια από την επίσημη ημερομηνία θανάτου. Έπειτα από έρευνες, αποδείχθηκε ότι η γυναίκα είχε κλείσει τις πτήσεις τρεις βδομάδες πριν από την υποτιθέμενη ημερομηνία θανάτου της κόρης της.
Τελικά, η μία έξτρα εβδομάδα στην Κόστα Ρίκα στοίχισε στην εκπαιδευτικό τη δουλειά της, ενώ δήλωσε ένοχη για πλαστογραφία και διώχθηκε για πλημμέλημα.
ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις