ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μαχαίρωσε την καμαριέρα γιατί τον απέρριψε!!!

Αρνήθηκε τον έρωτά του κι αυτός της το ανταπέδωσε με μια μαχαιριά στην πλάτη! Χθες γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς οι δικαστικές αρχές έδειξαν το δρόμο για τις φυλακές στον 60χρονο άντρα ο οποίος παραλίγο να κόψει το νήμα της ζωής μιας καμαριέρας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε ο 60χρονος, τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 11 μηνών, ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή 300 ευρώ.
Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί το πρωί της 26ης Ιουνίου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ψαλιδίου της Κω, όπου και εργαζόταν η άτυχη γυναίκα ως καμαριέρα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και τα όσα κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο, ο 60χρονος μην μπορώντας να αντέξει την απόρριψη αποφάσισε να την σκοτώσει. Ετσι μετέβη στο ξενοδοχείο και ανέβηκε στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν εκείνη την ώρα η γυναίκα και καθάριζε.
Η ίδια δεν τον αντελήφθη, καθώς σκούπιζε και είχε γυρισμένη την πλάτη στην πόρτα, με αποτέλεσμα ο δράστης να της επιτεθεί πισώπλατα και να την μαχαιρώσει με ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 21 εκατοστά. Η καμαριέρα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα, ενώ ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου έτρεξαν για να την βοηθήσουν και όταν την είδαν πνιγμένη στο αίμα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και την μετέφερε έγκαιρα στο νοσοκομείο του νησιού.
Από εκεί και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε εγχείρηση από τους γιατρούς της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής, οι οποίοι έδωσαν μάχη και κατάφεραν να της σώσουν την ζωή. Στην απολογία του ο 60χρονος υποστήριξε ενώπιον της έδρας ότι είχε γνωρίσει τη γυναίκα σε ένα μπαρ, ότι την αγαπούσε παράφορα και ότι η ίδια τον εκμεταλλευόταν οικονομικά.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ένα γνωστό του πρόσωπο του ζήτησε 1.200 ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. «Τότε θόλωσα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η γυναίκα που είχα ερωτευτεί παράφορα είχε σεξουαλικές επαφές με άνδρες έναντι αμοιβής» ανέφερε. Ετσι, όπως είπε, πήρε την απόφαση να μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου δούλευε και να την απειλήσει με το μαχαίρι για να του πει την αλήθεια.
«Δεν είχα σχεδιάσει να την σκοτώσω, ήθελα μόνο να μάθω την αλήθεια» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: «Την ώρα, όμως, που την πλησίασα, αυτή με πρόσβαλε και τότε θόλωσα». Οταν κατάλαβε τι έκανε ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις