ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Εθνική Ελλάδας… έπνιξε τα Σκόπια!!!

Η Εθνική Ελλάδας… έπνιξε τα Σκόπια, επικρατώντας με 10-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο και απομένει μία ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Χωρίς να γνωρίσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της στο Ευρωπαϊκό απέναντι στα Σκόπια, των οποίων επικράτησε με 10-6.
Στο σημερινό ματς δόθηκαν σημαντικές λύσεις από την περιφέρεια, με πλουραλισμό μάλιστα στο σκοράρισμα από περφιερειακούς, με πρώτους σκόρερ τους Γιώργο Ντόσκα και Ανδρέα Μιράλη που σημείωσαν από τρία γκολ. Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Έλληνας τερματοφύλακας, Φίλιππας Καραμπέτσος.
Επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση για τους διεθνείς μας είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 15.30 με αντίπαλο την Τουρκία.
Τα 8λεπτα: 0-2, 1-3, 1-1, 4-4.
ΣΚΟΠΙΑ (Ιγκόρ Γκότσανιν): Πέρσινιτς, Ρατσούνιτσα, Βουκσάνοβιτς, Μίσιτς 2, Κάλινιτς, Κρέκοβιτς, Ίβοβιτς, Ντιμόφσκι 1, Ράντζιτς 1, Πέτροβιτς, Λέτιτσα, Μπένιτς 1, Μιλάνοβιτς 1.
ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Καραμπέτσος, Μυλωνάκης 1, Μιράλης 4, Κοκκινάκης 1, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χρ., Ντόσκας 3, Αφρουδάκης Γ., Φουντούλης Ι. 1, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Τσαλκάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις