ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει επίσημα τα Σκόπια ως “Μακεδονία”

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης μάλλον μπερδεύτηκαν και αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία καθώς στις επιλογές της γλώσσας ονομάζουν τα Σκόπια Μακεδονία!!!
Παρατηρείστε προσεκτικά την εικόνα…
Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Elina Scoutari είπε...

Είστε ένα αξιόλογο μπλοκ και σας παρακολουθώ συχνά. Όμως σε μερικά θέματα παρασύρεσθε και δημοσιοποιείτε αναλυθείς ειδήσεις. Διαγράψετε το θέμα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης γιατί δεν είναι σωστά αυτά που γράφετε και εκτίθεστε. Εσείς που υποτίθεται ότι είστε μέσα στη τεχνολογία θα γνωρίζατε πώς να επαληθεύσετε την είδηση που αφορά μια ιστοσελίδα από το διαδικτυακό της όνομα και μόνο.
Ο ένας ανεκπαίδευτος αντιγράφει τον άλλο. Δεκάδες ιστοσελίδες και μπλοκ στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες κάνουν αναφορά στην “ιστοσελίδα του Αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης που “μιλάει” και… “Μακεδονικά”! www.thessalonikiairport.gr
Στην πρώτη σελίδα μπορεί κάποιος να κάνει αεροπορική ή ξενοδοχειακή κράτηση στην υποτιθέμενη Μακεδονική γλώσσα.
Ενημερωτικά σας πληροφορώ ότι αυτή δεν είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και βέβαια υπάρχουν κι άλλες όπως www.thessaloniki-arport.com κ.λ.π.

Ιδιώτες με διάφορα «ενοικιασμένα» διαδικτυακά ονόματα κάνουν χρήση του ονόματος του Αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και το οποίο μέχρι εδώ είναι θεμιτό. Αυτό που δεν είναι θεμιτό, είναι ότι οι ιδιώτες αυτών των ιστοσελίδων, με παραπλανητικές πρακτικές τοποθετούν ένα σύμβολο κατοχύρωσης λογότυπου ή ονόματος (trade mark) δίπλα στο Θεσσαλονίκη «© Thessaloniki Airport» για να δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου. Η μία ιστοσελίδα www.thessalonikiairport.gr ανήκει σε μία Βουλγαρική εταιρεία και η δεύτερη σε Έλληνα.
Ελπίζω να κατεύνασα λίγο την αδικαιολόγητη ανησυχία σας.

Ελένη Σκούρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις