ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Δ΄Εθνική news

Τέσσερα ματς το Σάββατο
Αρκετές είναι οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, αναφορικά με την προσεχή αγωνιστική στους δέκα ομίλους, που θα είναι και η πρώτη για το 2012. Συγκεκριμένα, για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί τέσσερις αγώνες, που θα ξεκινήσουν στις 15.00. Για τον 1ο όμιλο ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχθεί την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, για τον 2ο όμιλο ο Ηρακλής κοντράρεται με τη Δόξα Πενταλόφου, στον 3ο όμιλο υπάρχει το ματς του Κάστορα με την Ακαδημία Πλαταμώνα και, τέλος, στα πλαίσια του 9ου ομίλου ο Εθνικός Πειραιά αντιμετωπίει το Κερατσίνι.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!
Επιπλέον τέσσερις συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής σε 3ο και 8ο όμιλο έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη. Ο... χιονιάς ήταν η αιτία για τη μεταφορά των αγώνων Αστραπή Μεσοποταμιάς-
Πυρσός Γρεβενών, Ακρίτας Αχλάδας-Λευκάδια Ημαθίας και Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα κατά τρεις ημέρες αργότερα (15.00). Επίσης, για τον 8ο όμιλο το Καρλόβασι Σάμου θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο στις 11.30 της Τετάρτης σε ένα νησιώτικο ντέρμπι.


ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Κατά τα άλλα, τρεις συναντήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσουν νωρίτερα από την ώρα έναρξης των αγώνων. Η αρχή θα γίνει στο Περιστέρι όπου ο Ομιλος θα υποδεχθεί τη Μύκονο στις 12.30. Επίσης, για τον 8ο όμιλο ο Πανναξιακός θα κοντραριστεί με τα Μελίσσια στις 14.30. Τέλος, στα πλαίσια του 6ου ομίλου η αναμέτρηση μεταξύ ΑΟ Εικοσιμίας και Θύελλας Πατρών είναι προγραμματισμένη για τις 14.00.
periferiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις