ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη star έφαγε 100 εκατ. δολάρια και έχει μείνει απένταρη!!!

Στον «άσο» φαίνεται πως έχει μείνει η Whitney Houston και, μάλιστα, την ώρα που ετοιμάζει comeback στον κινηματογράφο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 48χρονη τραγουδίστρια «έφαγε» 100 εκατομμύρια δολάρια και πλέον είναι απένταρη!
«H περιουσία της Whitney έχει χαθεί.
Η μουσική βιομηχανία θέλει να τη στηρίξει και η δισκογραφική της της έχει δώσει κάποια προκαταβολή για το επόμενο άλμπουμ της, που είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα κυκλοφορήσει», αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση της Houston. Εκτός από τα χρήματα που πήρε από την δισκογραφική της, «Arista», φιλικά της πρόσωπα φέρονται να έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να την συνδράμου!
«Θα μπορούσε να ήταν ακόμη και άστεγη αν δεν τη βοηθούσε ο κόσμος. Έχει καταστραφεί οικονομικά. Έχει τηλεφωνήσει για να ζητήσει ακόμη και 100 δολάρια. Είναι τόσο λυπηρό», συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Εκπρόσωπος της Houston, πάντως, διαψεύδει όσα γράφονται. «Είναι γελοίο και ψευδές», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η 48χρονη ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο remakeτης ταινίας «Sparkle», που θα βγει στις οθόνες μας τον Αύγουστο. Ε και; Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απένταρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις