ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0 (video)

Σπουδαία βαθμολογικής αξίας νίκη πήρε ο Πανιώνιος με 1-0 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 53ο λεπτό ο Kuqi.
Οι δύο ομάδες μπήκαν «υπνωτισμένες» στον αγωνιστικό χώρο, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και τους τερματοφύλακες να μην απειλούνται ιδιαίτερα.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 53` ο Kuqi εκμεταλλευόμενος την πάσα του Schembri έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ. Ο Παναιτωλικός αγγιξε την ισοφάρισα στο 59`, με το Σιδεράκη να βγαίνει νικητής στη μονομαχία με τον Camara. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, στην προσπάθεια να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της νίκης, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν και έφτασε στη νίκη.
Σκόρερ: 53` Kuqi
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Σιόβας, Omo, Cocalic, Πετκάκης, Ρόβας, Ρόκας, Abdullayev (66` Γουνδουλάκης), Σάμαρης (82` Kurdi), Schembri (90` Κουλουχέρης), Kuqi
Παναιτωλικός: Blazic, Σιόντης, Edjeguele, Dolezaj, Addy, Μητρόπουλος, Mumin (59` Fernandes), Πασάς (46` Πασάς), Rocha, Camara, Χαριστέας
Tο video με τα highlights από το Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις