ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Ο Nery Castillo επέστρεψε στη δράση μετά τη φυγή του Michal Probierz και χάρισε τη νίκη στον Άρη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16η αγωνιστική της Super League με το τέρμα που πέτυχε στο 12ο λεπτό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς στο 86` αποβλήθηκε ο Σούφαλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 12` δικαιώθηκαν καθώς ο Castillo έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι μετά την πάσα του Faty, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν. Στη συνέχεια, ο Άρης έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει, όμως, τον Κηπουρό, ενώ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο από τους Ηπειρώτες.
Σε υποτονικούς ρυθμούς κινούνταν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Οι Θεσσαλονικείς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να «ξεθαρρεύουν» με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, ο Βελλίδης δεν απειλήθηκε, οι Γιαννιώτες έμειναν με 10 στο 86` λόγω της αποβολής του Σκούφαλη και ο Άρης πήρε τη νίκη – «βάλσαμο» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σκόρερ: 12` Castillo
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Dickoh, Λαζαρίδης, Michel, Faty, Παπαστεριανός (84` Πρίττας), Neto, Umbides, Castillo (81` Γιαννιώτας), Cesarec (70` Soltani)
ΠΑΣ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77` Κυριάκος), Vanderson, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10` De Vincenti), Γεωργίου, Vila, Becerra, Σκούφαλης, Τζάνης (46` Bakayoko)
Δείτε σε video το γκολ του Castillo στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις