ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΑΕΚ – Ξάνθη 1-1 (video)

Άλλη μία ισοπαλία παραχώρησε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, που έμεινε στο 1-1 με τη μαχητική Ξάνθη. Οι Ακρίτες πίεσαν σωστά στο πρώτο ημίχρονο και δυσκόλεψαν πολύ το παιχνίδι της «Ένωσης». Προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με κοντινή προβολή του Markovski στο 29ο λεπτό. Αυτή, ωστόσο, ήταν ουσιαστικά και η τελευταία επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή της ΑΕΚ (με εξαίρεση ένα σου του Poy στο 75ο λεπτό). Ο Καφές κέρδισε –σωστά- πέναλτι στο 45ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Leonardo, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκλεισε στο μισό γήπεδο για περίπου 25 λεπτά την Ξάνθη, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα και μετά το 70’ έμεινε από δυνάμεις, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κρατήσουν σχετικά εύκολα στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας.
Γκολ: Leonardo 45’ – Markovski 29’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Cala, Beleck (Burns 79’), Leonardo, Jose Carlos, Καράμπελας (Αργυρίου 72’), Γεωργέας, Κλωναρίδης (Λυμπερόπουλος 46’)
Ξάνθη: Vivani, Μπέρτος, Edimar, Poy, Markovski (Σταθάκης 92’), Marcelinho (Σουάνης 83’), Βλαχοδήμος (Μάνταλος 58’), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Dani
Το video με τα γκολ από το ΑΕΚ – Ξάνθη 1-1:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις