ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0 (video)

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μήτρογλου στο 16` και ο Epstein στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 85` λόγω της αποβολής του Μάντζιου.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, με το Μήτρογλου ο οποίος εκτέλεσε συρτά το φάουλ και αιφνιδίασε τον Carroll. Στο 19` ο Sisic έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 25` ο Carroll αποσόβησε με τη βοήθεια του δοκαριού το γκολ μετά το πλασέ του Μήτρογλου και στην εξέλιξη της φάσης σταμάτησε τον Pitu Garcia. Ο πορτιέρο των Κρητικών κράτησε και πάλι όρθια την ομάδα του στο 33` και το 38` λέγοντας «όχι» σε Brito και Epstein αντίστοιχα, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου, ο Μάντζιος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Itandje, αλλά αστόχησε για εκατοστά.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα επιδιώκοντας την ισοφάριση, αλλά ο Ατρόμητος μετά το 60` ισορρόπησε. Οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες στο 85` καθώς αποβλήθηκε ο Μάντζιος, αλλά δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπουλή και Μπούρμπο να μην μπορούν να νικήσουν τον Itandje. Όλα τελείωσαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο ο Epstein πλάσαρε τον Carroll, διαμορφώνοντας το 2-0 με το οποίο οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη.
Σκόρερ: 16` Μήτρογλου, 90` Epstein
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Garcia (63` Σφακιανάκης), Τάτος (62` Δημούτσος), Epstein, Brito (80` Αναστασάκος), Μήτρογλου
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος (37` Μπούρμπος), Bulut (76` Καμπάνταης), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Kalajdzic, Veron, Jordi Lopez, Sisic (45` vando), Παπουλής, Μάντζιος
Δείτε σε video τα γκολ από το Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις