ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι "Ράδιο Αρβύλα" έβγαλαν "προς πώληση" επώνυμες Ελληνίδες (video)

Οι «Ράδιο Αρβύλα» βρήκαν τη λύση για την οικονομική κρίση της Ελλάδας! Την ιδέα, τους την έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, που πριν μερικές μέρες, αποκάλυψε στην εκπομπή της, πως σε ένα ταξίδι της στο Μαρόκο, ήθελαν να την ανταλλάξουν με… 40.000 καμήλες!
Aφού λοιπόν είπαν πως η παρουσιάστρια διέπραξε «εθνική προδοσία» επειδή δεν δέχτηκε να την αγοράσουν, προχώρησαν στο δια ταύτα.

Το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν πως από εδώ και στο εξής, όλες οι κυρίες της χώρας που ασχολούνται με τη showbiz, θα διατίθενται υποχρεωτικά προς πώληση για να σώσουν τη χώρα με αντάλλαγμα… καμήλες!
Ποιες επώνυμες «πουλάνε» οι «Ράδιο Αρβύλα»; Σίσσυ Χρηστίδου Ρία Αντωνίου, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Μενεγάκη, και Έλενα Παπαρίζου είναι ανάμεσα στις υποψήφιες προς πώληση!
Στην ίδια λίστα, συμπεριέλαβαν και τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον οποίο χαρακτήρισαν το «καμάρι της Κυβέρνησης» με τον καλύτερο χορό της κοιλιάς.
Μάλιστα έκαναν και τους υπολογισμούς τους. Τα έβαλαν κάτω, τα μέτρησαν και κατέληξαν πως «αφού τους πουλήσουμε όλους, θα έχουμε συγκεντρώσει 250 εκατομμύρια καμήλες, δηλαδή 750 δισεκατομμύρια ευρώ!»

Star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις