ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά στις 13:00 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν

Και επισήμως η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε πως η σέντρα του πρώτου αγώνα της Ρουμπίν Καζάν με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 ώρα Ρωσίας (13.00 ώρα Ελλάδας).
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, ο διαιτητής θα μετρήσει τη θερμοκρασία μπροστά απ’ τις δύο εστίες, καθώς και στη σέντρα.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως τρεις ώρες πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στις δύο εστίες και στο κέντρο του γηπέδου και αν η θερμοκρασία είναι μέχρι -15 τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποφασίσουν οι προπονητές των δύο ομάδων.
Μετά από τις συζήτησεις που έγιναν την Δευτέρα, ορίστηκε η ώρα του πρώτου αγώνα των “ερυθρόλευκων” απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν στις 13:00 το μεσημέρι.
Η ώρα αυτή είναι 15:00 ώρα Ρωσίας και έγινε για να είναι καλύτερες οι συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές από άποψη κρύου.
Η θερμοκρασία στη Μόσχα φτάνει μέχρι και τους -25 στην Ρωσική πρωτεύουσα και όπως είναι λογικό οι συνθήκες για να διεξαχθεί αγώνας είναι πολύ δύσκολες. Όπως αποφασίστηκε όμως, λίγη ώρα πριν τη σέντρα, ο διαιτητής θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα μετρήσει τη θερμοκρασία μπροστά απ’ τις δύο εστίες, καθώς και στη σέντρα.
Ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι συγκεκριμένος. Οι διαιτητές θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν αγώνα και θα μετρήσουν την θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο και σε ύψος 1,50 (εκεί δηλαδή που αναπνέουν οι ποδοσφαιριστές) στις δύο εστίες και στο κέντρο.
Αν η θερμοκρασία είναι κάτω από τους -15 βαθμούς κελσίου τότε είναι στην ευχέρεια των προπονητών για το αν θα συνεναίσουν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Αν είναι πάνω από τους -15 τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.
Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα θα κριθούν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις