ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μια σπηλιά αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων!!!

Το όνομά του πρόκειται μάλλον για ευφημισμό... Αν και είναι γνωστό με το ψευδώνυμο Σπίτι -Σπηλιά διότι είναι χτισμένο μέσα σχεδόν στα βράχια, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα είχε κανείς στο μυαλό του ως… μοναχικό ησυχαστήριο.
Ο λόγος; Πρόκειται για μια πολυτελή έπαυλη, που η τιμή του φθάνει το 1,5 εκατ. δολάρια.

Βρίσκεται στα βουνά του Μπίσμπι της Αριζόνα των ΗΠΑ, 80 χλμ. από την Τουσόν.
Με έκταση περίπου 9.000 τ.μ., και ξενώνα 2.500 τ.μ., το σπίτι περιέχει βιβλιοθήκη, εργαστήριο, γυμναστήριο, ευρύχωρα δωμάτια και υπερσύγχρονη κουζίνα, πολυτελείς οροφές, ανθεκτικές στο υψηλό του υψόμετρο, και κρεβατοκάμαρες που λούζονται κυριολεκτικά στο φως. Η βίλα είναι κατασκευασμένη από σουηδικό ξύλο.
Πριν από λίγα χρόνια, η τιμή του σπιτιού-σπηλιά πάντως έφθανε τα 3 εκατ. δολάρια. Αποτελεί ιδανικό μέρος για κάποιον π.χ. που θέλει να δουλέψει αποκομμένος, πάνω στη γιόγκα, λόγω της θέσης του μέσα στη φύση. Είναι πολύ ειρηνικό μέρος , αναφέρει στέλεχος της εταιρίας πωλήσεων ακινήτων που το διαχειρίζεται.
Σήμερα, αν και η τιμή του παραμένει τσιμπημένη , συνεχίζει να αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για όσους επιθυμούν να απομακρυνθούν από τα εγκόσμια, όσο είναι δυνατόν αυτό…
24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις