ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γ. Παπαδάκης άφησε το "Πρωινό ΑΝΤ1" μία ώρα νωρίτερα ! Τι συμβαίνει ;

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά τον πρόωρο, τηλεοπτικό αποχαιρετισμό του Γιώργου Παπαδάκη ! Ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα το πρωί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το τηλεοπτικό του πόστο μία ώρα νωρίτερα, λέγοντάς μας "γεια σας" όχι στις 10.00 το πρωί, αλλά στις 9.00 !
"Φεύγω γιατί έχω μία δουλειά... Μην ανησυχείσετε...", είπε ο οικοδεσπότης του "Πρωινού ΑΝΤ1" και άναψε φωτιές στο δευτερόλεπτο !

Ετσι, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται το τι έχει συμβεί και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν τελείωσε κανονικά σήμερα την εκπομπή του. Βέβαια τα διάφορα σενάρια... συνομωσίας δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν ! Τελικά απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτα το... ύποπτο δεν κρύβεται πίσω από αυτή την πρόωρη "καλημέρα".
Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μία πολύ σοβαρή, προσωπική δουλειά, στην οποία έπρεπε να διεκπαιρεώσει προσωπικά, γι ΄αυτό και εγκατέλειψε το τιμόνι της εκπομπής.
Θα βρίσκεται κανονικά στο πόστο του και πάλι από ΄βδομάδα, κάνοντας μάλιστα την Καθαρή Δευτέρα, ζωντανή εκπομπή για να μας ευχηθεί το "καλή σαρακοστή" σε... live μετάδοση και φυσικά συνοδευμένο μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις