ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Προσλήψεις, Φεβρουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας..

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία πλήρωσης 89 εποχικών θέσεων ορισμένου χρόνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Θα προσληφθεί διοικητικό και τεχνικό προσωπικό Από 9 έως 18 Μαρτίου 2012, που θα διεξαχθεί το 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όλο το προσωπικό θα εργάζεται στην έδρα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ποικίλλει. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί από δέκα ημέρες έως και 2 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα τυπικά προσόντα έχουν περιθώριο να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά έως και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00. Τα ειδικά προσόντα, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και η ηλεκτρονική αίτηση περιέχονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.filmfestival.gr.


22 μουσικοί στα Νέα Μουδανιά
Την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου 22 μουσικών για την κάλυψη των αναγκών των Δημοτικών Ωδείων και των τμημάτων χορού και ζωγραφικής ανακοίνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Νέας Προποντίδας, που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Θα προσληφθούν 1 ΔΕ μουσικός ανωτέρων θεωρητικών μουσικών σπουδών, 4 ΔΕ μουσικοί θεωρητικών σπουδών, 1 ΔΕ μουσικός μουσικής προπαιδείας, 1 ΔΕ μουσικός βυζαντινής μουσικής, 1 ΔΕ μουσικός πνευστών οργάνων (κλαρίνο - σαξόφωνο), 1 ΔΕ μουσικός πνευστών οργάνων (τρομπέτα), 1 ΔΕ μουσικός βιολιού, 3 ΔΕ μουσικοί κιθάρας, 2 ΔΕ μουσικοί πιάνου, 1 ΔΕ μουσικός αρμονίου, 1 ΔΕ μουσικός διεύθυνσης χορωδίας, 1 ΔΕ μουσικός ορχηστρικής μουσικής, 1 ΔΕ μουσικός ηλεκτρικής κιθάρας, 1 ΔΕ μουσικός μπουζουκιού, 1 ΔΕ καθηγητής χορού και 1 ΔΕ καθηγητής ζωγραφικής. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται έως και 21 Φεβρουαρίου (τηλ. επικοινωνίας: 23730-65686 ).


22 συμβασιούχοι στον δήμο Ζωγράφου
Οι τελευταίες εγκριτικές αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού περιλαμβάνουν την απόφαση για την πρόσληψη 22 εποχικών υπαλλήλων στον δήμο Ζωγράφου. Θα προσληφθούν οι εξής υπάλληλοι: 2 ΤΕ βρεφονηπιοκόμοι, 1 ΤΕ κοινωνικός λειτουργός, 4 ΔΕ βοηθοί βρεφονηπιοκόμοι, 2 ΔΕ μάγειρες, 1 ΔΕ οδηγός Δ’ Κατηγορίας, 1 ΔΕ συνοδός αυτοκινήτων, 1 ΥΕ οικογενειακός βοηθός και 10 ΥΕ εργάτες καθαριότητας. Η εντοπιότητα, η πολυτεκνία και ο χρόνος ανεργίας θα δώσουν στους υποψηφίους προβάδισμα διορισμού. Οι υποψήφιοι θα καταταχθούν σε πίνακα κατά κλάδο και ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας. Ανάμεσα σ' αυτούς που έχουν την ίδια εντοπιότητα, προηγούνται οι έχοντες τα κύρια προσόντα και ακολουθούν όσοι έχουν τα επικουρικά.
Espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις