ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νικολαϊδης προς ΑΕΚ: "Βάλτε 4 εκατ. ευρώ και θα φέρω 3 εκατ. ευρώ "

Η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη στους μετόχους της ΑΕΚ είναι να βάλουν τέσσερα εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια θα βρει άλλα τρία εκατ. ευρώ με τη μορφή δανείου.
Ο Ντέμης Νικολαϊδης, μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ και φυσικά για τα οικονομικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα. Εκανε και την πρότασή του στους μετόχους, μια πρόταση που εκτιμά ότι μπορεί να οδηγήσει στη σωτηρία της ΠΑΕ:

«Στους μετόχους είπα πως πρέπει να βάλουν τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ και επιπλέον να φύγει το δάνειο της Morgan Stanley. Αν γίνει αυτό, υπάρχουν άτομα που θα δανείσουν άλλα τρία εκατ. ευρώ την ΑΕΚ, γνωρίζει τις λεπτομέρειες ο κ. Οικονομόπουλος.Το 1 εκατ. από τα χρήματα αυτά θα δοθεί με εγγύηση τα χρήματα του Ψωμιάδη σε συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει δεχθεί να συνεισφέρει και να αποπληρωθεί όταν πάρουμε τα χρήματα του Ψωμιάδη. Τα άλλα δύο εκατ. ευρώ θα τα βάλει τώρα κάποιος άλλος ως ταμειακή διευκόλυνση και θα τα πάρει αργότερα από μελλοντικά έσοδα της ΑΕΚ. Αν έρθουν τα τέσσερα εκατ. ευρώ από τους μετόχους, είναι βέβαιο ότι θα έρθουν έπειτα και τα 3 εκατ. ευρώ. Τα άτομα που θα τα δώσουν δεν θέλουν να εμπλακούν με την ΑΕΚ, μόνο ταμειακή διευκόλυνση θέλουν να κάνουν».
Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του, ο Ντέμης Νικολαϊδης επανέλαβε πως σύμφωνα με τα χαρτιά και τα στοιχεία των ορκωτών λογιστών δεν έγινε κακοδιαχείρηση επί των ημερών του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν χρωστάει στην ΠΑΕ.Και τέλος, είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ».
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις