ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πασίγνωστο μοντέλο είναι μέλος σπείρας διαρρηκτών!!!

Σοκ στο χώρο της showbiz με την αποκάλυψη της Espresso ότι πασίγνωστο μοντέλο είναι μέλος σπείρας διαρρηκτών που έχει ανοίξει ουκ ολίγα σπίτια ευκατάστατων κυρίων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το γνωστό μοντέλο είχε λάμψει στις ελληνικές πασαρέλες και είχε γίνει η μούσα για πολλούς γνωστούς σχεδιαστές.

Πρόσφατα λοιπόν αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με άλλες… business. Εδώ και αρκετούς μήνες η αστυνομία ερευνά την υπόθεση 12 διαρρήξεων και έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου ώστε να συλλέξει όλα τα στοιχεία και να οδηγηθεί στην εξάρθρωση της σπείρας.
Το γνωστό μοντέλο έχει αναλάβει το ρόλο του… δολώματος στη σπείρα και πολιορκεί κυρίους με βαριά πορτοφόλια που τους υπόσχεται καυτές, ιδιαίτερες στιγμές, φυσικά με το αζημίωτο, κάτι που γνωρίζουν οι πάντες στη showbiz.
Μάλιστα δέκα μέρες αφού το μοντέλο έχει μια καυτή συνεύρεση με κάποιον ευκατάστατο κύριο, επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο. «Ποντίκια» μπαίνουν στα υπερπολυτελή σπίτια τους στα βόρεια προάστια και σηκώνουν από πολύτιμα αντικείμενα, έως μετρητά και κοσμήματα.
Τυχαίο; Η αστυνομία δεν το νομίζει, γι’ αυτό και έχει σε στενό μαρκάρισμα το γνωστό μοντέλο.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις