ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο ληστής των ασανσέρ βγήκε από τη φυλακή και ξαναχτύπησε

Ο διαβόητος ληστής των ασανσέρ που έδρασε την δεκαετία του ‘90 χτύπησε και πάλι. Ο 39χρονος που είχε καταδικαστεί σε 179 χρόνια φυλακή, έκανε τουλάχιστον δύο επιθέσεις, πριν συλληφθεί μια ακόμα φορά από τους αστυνομικούς.
Ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τις γυναίκες την δεκαετία του 90.
Ο γνωστός ληστής των ασανσέρ τις λήστευε στις εισόδους των πολυκατοικιών και δεν ήταν λίγες οι φορές που ασελγούσε σε βάρος τους. Ένα από τα θύματά του μάλιστα ήταν και η τότε γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής, Τόνια Αντωνίου.
Όταν συνελήφθη καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 179 ετών για 48 επιθέσεις. Και όμως ο 39χρονος βγήκε και έβαλε και πάλι στο στόχαστρό του νεαρές γυναίκες. Το πρώτο του θύμα ήταν μια 28χρονη από την περιοχή της Νέας Σμύρνης που της επιτέθηκε λίγο πριν τις 5 το πρωί, καθώς επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση...
Ο ληστής των ασανσέρ ενώ την κρατούσε από το λαιμό πήρε από την νεαρή γυναίκα ότι χρήματα είχε στην τσάντα της και την άφησε έντρομη. Στη συνέχεια το θύμα ειδοποίησε την αδελφή της, αλλά και την αστυνομία
Ο 39χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Την ίδια μέρα, επιτέθηκε σε μια άλλη γυναίκα, και πάλι στη Νέα Σμύρνη και αφού την χτύπησε της πήρε λίγα ευρώ και εξαφανίστηκε. Μετά από έρευνες ο 39χρονος, που ήταν γνωστός από τον τρόπο δράσης του, εντοπίστηκε και για μια ακόμα φορά πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις