ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ! Γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλου!

Γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλλου και μάλιστα στην εφηβεία!
Γεννήθηκε αγόρι, αλλά γνωρίζει επιτυχία σαν κορίτσι!
Αποφάσισε να αλλάξει φύλλο μετά από τις σεξουαλικές αναζητήσεις που είχε! Πίστεψε πώς μέσα σ’ ένα γυναικείο σώμα θα ένιωθε πιο άνετα και γι’ αυτό και προέβη στην παραπάνω ενέργεια!
Πώς όμως αντέδρασαν οι γονείς του στο άκουσμα αυτής της είδησης; Κανείς δεν ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα… Αμέσως μετά την επέμβαση αλλαγής φύλλου έκανε ακόμα ένα όνειρό της (πλέον) πραγματικότητα! Αυτό της δημοσιογραφίας! Τώρα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ! Ελάχιστοι άνθρωποι είναι εκείνοι από το στενό της περιβάλλον και πόσο μάλλον από το εργασιακό της χώρο που γνωρίζουν το πραγματικό της φύλλο!
Σε λίγες μέρες όχι μόνο θα σας αποκαλύψουμε το όνομα της δημοσιογράφου αλλά θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό υλικό πώς ήταν πριν από την αλλαγή φύλλου και πως είναι τώρα!
gossip-tv

2 σχόλια:

PArgyropoulos είπε...

kai ti mas noiazei ti kanei o kathenas me to "pouli" tou!?
i pliroforia auti oxi mono den exipiretei ta symferonta kanenos mas alla thigei kai tin prosopiki zoi tou/tis en logv dimosiografou.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΝΑ ΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ -ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΟΡΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις