ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μοντέλο με μεταλλαγμένο χέρι!

Toν γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του μοντέλου με το μεταλλαγμένο χέρι. Στην υπέρμετρη προσπάθεια για photoshop, οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας που εμπορεύεται ρούχα, κότσαραν και μια φωτογραφία μιας νεαρής κοπέλας, το αριστερό χέρι της οποίας προκαλεί ανατριχίλα. Η κοπέλα βεβαίως διαφήμιζε τις νέες τάσεις της μόδας στα ρούχα, αλλά όπως φάνηκε, αυτό μικρή σημασία είχε.

Βλέπετε δεν είναι μόνο η Νατάσα Θεοδωρίδου που πριν από λίγους μήνες, έπεσε θύμα της υπερβολικής επεξεργασίας των φωτογραφιών της. Εκεί της είχαν εξαφανίσει εντελώς το ένα χέρι. Τώρα, αυτό το καημένο το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα ανατριχιαστικό αριστερό χέρι με (!!!) 6 δάχτυλα, ενώ το άλλο ίσα ίσα που φαίνεται.
Πάντως πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς μπορεί ένα απλό photoshop να καταλήξει σε τραγωδία. Φόρεμα διαφήμιζε η κοπέλα. Το να υποστεί ρετούς το ρούχο, ή ακόμη και κάποια σημεία του σώματός της στα οποία υπάρχουν ατέλειες, οκ. Τέτοιο πράγμα στο αριστερό χέρι της, που καμία σχέση δεν έχει με το προϊόν που διαφημίζει, για ποιον λόγο και με ποια σκοπιμότητα μπορεί να γίνεται;
Το συγκεκριμένο – Βρετανικό - site μόδας πάντως, όχι μόνο ζήτησε συγγνώμη για το τραγικό αποτέλεσμα, αλλά λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με την διορθωμένη φωτογραφία, λιγότερο σοκαριστική και λιγότερο (εως καθόλου) επεξεργασμένη. Τουλάχιστον σε σημεία που δεν είναι και τόσο απαραίτητο.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις