ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Και ο Κώστας Καραμανλής απολάμβανε σαν απλός φίλαθλος ...

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε όλοι το διπλό θέατρο του παραλόγου. Με ένα εισιτήριο, δύο παραστάσεις. Επιθεώρηση εντός του ελληνικού κοινοβουλίου και τραγωδία στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας.
Βουλευτές, υπουργοί, παρατρεχάμενοι μπαινόβγαιναν με θλιμμένα πρόσωπα, έκαναν δηλώσεις με μάτια βουρκωμένα, ελπίζοντας πως θα συγκινήσουν με τη φτηνή τους ερμηνεία.
Σιγά το άγχος που τους έπιασε ξαφνικά! Όλοι είχαν κάνει τις εξισώσεις τους και είχαν βρει το αποτέλεσμα, το φινάλε της παράστασης δεν έκρυβε καμία έκπληξη και ανατροπή. Οπότε όταν ξέρεις τι ακολουθεί, κάτι πρέπει να βρεις για να περάσει η ώρα σου.
Ο πρωθυπουργός έβλεπε ταινίες θρίλερ στην προσπάθεια του να βρει και να σερβίρει περισσότερα σενάρια τρόμου πχ αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο θα σας επιτεθεί ένα σμήνος κακοπροαίρετων γλάρων κλπ
Ο Παπουτσής έβλεπε Mega για να ενημερώνεται για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Γιώργος κρυβόταν μην τον πετύχει η Βάσω σε κανένα διάδρομο. Παρεμπιπτόντως, όταν βγήκε η Βάσω από τη Βουλή η ατέλειωτη ευχαρίστηση στην έκφραση του προσώπου της δεν σας θύμισε κάτι από την Νατάσα Αθήνη, την τρελοκοτσιδού, που έδωσε το ιστορικό χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη.
Η Αλέκα σχεδίαζε χάρτες της πρώην ΕΣΣΔ και αναπολούσε τα περασμένα μεγαλεία.
Η Κανέλλη έκλεινε την εμφάνιση της στην εκπομπή της Μενεγάκη.
Υπήρχαν και κάποιοι με όραμα. Ο Βενιζέλος, που επέλεγε λογότυπο για το νέο κόμμα και ο Καμμένος, που έπαιρνε «μέτρα» για το νέο κόμμα.
Ο μόνος που πραγματικά απολάμβανε τη διαδικασία ήταν ο Κώστας Καραμανλής. Χωρίς καμία ευθύνη, χωρίς φόβο και πάθος, απλωμένος σε τρία καθίσματα, ζούσε τον παλμό της βραδιάς σαν απλός φίλαθλος! Επιτέλους!
Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε όπως κάθε κοσμικό γεγονός, λίγο κους – κους, φιλοφρονήσεις, κανένα σόκιν ανέκδοτο και μετά η ώρα της ψηφοφορίας. Το μνημόνιο φυσικά ψηφίστηκε, οι αρχηγοί των κομμάτων άρχισαν τις διαγραφές και 44 βουλευτές στο ταμείο ανεργίας, αναζητούν νέα κομματική στέγη.
Η μεταγραφική σεζόν μόλις ξεκίνησε μαζί με την προεκλογική αλλά και την κυνηγετική περίοδο της ψήφου… Μπερδευτήκατε;
Γράφει η Aspasia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις