ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Παπαρίζου - Δημητρίου μαζί στο Dancing with the stars 3.;

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και η Έλενα Παπαρίζου με την Α. Δημητρίου αποφασίσουν να… χορέψουν στο Dancing with the stars 3, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλά να λέμε.
Σύμφωνα με το Down Town ο ΑΝΤ 1 θέλει πάρα πολύ και τις δύο κυρίες στο Dancing, αφού βασική επιθυμία των υπεύθυνων είναι στο τρίτο Dancing να συμμετάσχουν δυνατά πρόσωπα , αγαπητά στο κοινό που θα κάνουν τους τηλεθεατές να συμμετέχουν και θα κάνουν φυσικά και ντόρο.
Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Dancing on Ice με αρκετούς να μιλάνε για… «αποκάλυψη».


Μετά το τέλος λοιπόν του show στον πάγο, ο Γ. Λάτσιος σκέφτηκε γιατί να μην προτείνει στην Έλενα να χορέψει και στο Dancing with the stars. Ο κόσμος τη λατρεύει, είναι λαμπερή και θα προκαλέσει ενδιαφέρον, σκέφτηκαν στο Μαρούσι και όπως αναφέρει το περιοδικό, Λάτσιος και Γκαγκάκη έκαναν την πρόταση στην Έλενα.
Εκείνη δεν έχει απαντήσει ακόμα, μιας και βρίσκεται στη Σουηδία, όμως το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Αυτό που την απασχολεί είναι πώς θα καταφέρει να συνδυάσει τις πρόβες με την ηχογράφηση του νέου της δίσκου και κάποιες εμφανίσεις που θέλει να κάνει.
Όσο για εκείνους που ανησύχησαν προς στιγμήν γιατί η Έλενα το έχει με το χορό, ο Γ. Λάτσιος φρόντισε να απαντήσει ότι δεν υπάρχει όρο που να λέει ότι όσοι συμμετέχουν δεν πρέπει να ξέρουν καθόλου χορό.
Ένα ακόμα πρόσωπο που θα προκαλέσε έντονο θόρυβο αν δεχτεί είναι και η… Lady. Όχι η Gaga φυσικά, αλλά η LadyΆντζελα Δημητρίου, που σύμφωνα με το Down Town έχει δεχθεί και εκείνη πρόταση.
«Η πρόταση έγινε σε στενό της συνεργάτη, ο οποίος της τη μετέφερε. Ήταν μια ιδέα που την ιντρίγκαρε πολύ», ανέφερε πηγή του ANT1, όμως η Άντζελα έπρεπε να το σκεφτεί πολύ σοβαρά, αφού κάποιοι την παρότρυναν να το κάνει, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι θα κάνει κακό στην εικόνα της.
Η Άντζελα βέβαια δε μασάει από κάτι τέτοια. Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει αφού βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, όμως τόσο εκείνη, όσο και η Έλενα θα πρέπει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου να έχουν πει την απόφασή τους στον ΑΝΤ1, αφού τον Μάρτιο αναμένεται να βγει στον αέρα το Dancing with the stars 3.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις