ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Europa League: Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της φάσης των «32» (video)

Μετά και την ολοκλήρωση των επαναληπτικών αγώνων, προέκυψαν τα ζευγάρια που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην επόμενη φάση του Europa League.
Την πρόκρισή τους στους «16» πανηγυρίζουν και οι τρεις ισπανικές ομάδες, επικρατώντας μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ (1-0) των αντιπάλων τους στις ρεβάνς. Η Valencia τα κατέφερε ξανά κόντρα στη Stoke και η Atletico απέναντι στη Lazio, ενώ η Bilbao ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου ματς με τη Locomotiv.

Η Manchester United παρά την ήττα της με 2-1 από τον Ajax, πέρασε στην επόμενη φάση, όπως και η Metalist (4-1 Salzburg), που θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Η Eindhoven δε δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Trabzonspor, ενώ από την πλευρά της η Besiktas, παρά την ήττα με 1-0 από τη Braga, θα βρεθεί στους «16», καθώς είχε επικρατήσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα.
Θέση στους «16» εξασφάλισαν ακόμη το Αννόβερο (νίκησε και στο Βέλγιο την Μπριζ με 1-0), Τβέντε (ξανά 1-0 την Στεάουα) και Σταντάρ Λιέγης παρά το 0-0 με τη Βίσλα, χάρη στο εκτός έδρας γκολ στην Κρακοβία. Η Schalke επικράτησε στην παράταση με 3-1 της Plzen και συνεχίζει στο θεσμό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Atlhetic Club – Lokomotiv Moskva 1-0
Valencia – Stoke City 1-0
Twente – Steaua Bucuresti 1-0
Standard Liege – Wisla Krakow 0-0
ΠΑΟΚ – Udinese 0-3
PSV – Trabzonspor 4-1
Club Brugge – Hannover 0-1
Manchester United – Ajax 1-2
Ολυμπιακός – Rubin Kazan 1-0

Besiktas – Sporting Braga 0-1
Metalist – Salzburg 4-1
Anderlecht – AZ 0-1
Atletico Madrid – Lazio 1-0
Schalke – Viktoria Plzen 3-1
Sporting CP – Legia Warszawa 1-0
Mancester City – Porto 4-0


sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις