ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Europa League: Ολυμπιακός – Rubin Kazan 1-0 (video)

Το εισιτήριο για τους «16» του Europa League σφράγισε απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκ νέου της Rubin Kazan στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0. Ένα γκολ του Djebbour ήταν αρκετό για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Carroll να «κλέβει την παράσταση» για μία ακόμη φορά.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 14΄ με γκολ του Djebbour και απέκτησαν από πολύ νωρίς το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Rubin δυσκολεύτηκε να βρει ελεύθερους χώρους για να βγει μπροστά και όσες φορές απείλησε την αντίπαλη εστία, ο Carroll είπε «όχι».
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο. Η Rubin απείλησε ουκ ολίγες φορές, με πιο επικίνδυνη φάση να είναι αυτή του Navas στο 70΄, όταν ο Carroll πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Η συνέχεια έκρυβε άγχος και πίεση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ωστόσο το αποτέλεσμα διατηρήθηκε και το σύνολο του Ernesto Valverde πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Γκολ: Djebbour 14΄
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Valverde): Carroll, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης, Ibagaza (Makoun 72΄), Fuster (Modesto 81΄), Orbaiz, Mirallas, Djebbour (Abdoun 88΄).
RUBIN KAZAN (Berdyev): Ryzhikov, Bocchetti, Cesar Navas, Kuzmin, Sharonov (Nemov 68΄), Karadeniz, Ryazantsev, Natcho, Kislyak (Dyadyun 46΄), Haedo Valdez, Martins (Kasaev 64΄).
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα:
sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις