ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέο κόμμα Καμμένου: Μέσω Facebook και Twitter το όνομα

Μέσω Facebook και Twitter το όνομα του νέου κόμματος Καμμένου.
Με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο θα ανακοινώσει αύριο ο ανεξάρτητος βουλευτής Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος (φωτ.) το όνομα του νέου κόμματός του. Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 7.00 τα πρωί, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και του Twitter θα δώσει στη δημοσιότητα το όνομα. Μέχρι και εκείνη τη στιγμή, θα το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό.
Οπως επισημαίνει ο ίδιος, «η κίνηση αυτή θα απευθύνεται σε όλους τους Ελληνες και δεν θα είναι παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας».
Από τη δήλωση αυτή και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει κόψει οποιαδήποτε γέφυρα επιστροφής στο παλιό του κόμμα. Μάλιστα, όπως διατείνεται, «στη νέα αντιμνημονιακή κίνηση που δημιουργώ, θα ενταχθούν και στελέχη της Ν.Δ. καθώς επίσης και ανένταχτοι αριστεροί και στελέχη του επονομαζόμενου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος έχει καθημερινή επικοινωνία με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ συνομιλεί και με κάποιους από αυτούς που διεγράφησαν πρόσφατα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Από τους πρώτους που έχουν δηλώσει ότι θα συμπορευτούν με τον κ. Καμμένο είναι και ο πρόσφατα αποχωρήσας από τη Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης που κατά το παρελθόν είχε διατελέσει βουλευτής και τώρα στρέφεται κατά του προέδρου. «Επειδή ο Σαμαράς έβαλε ένα δίλημμα, ότι όσοι είναι κατά του μνημονίου είναι τζάμπα μάγκες, αυτός δύο χρόνια πού ήταν; Δεν κατάλαβα τι ήταν. Τέλος πάντων, χωρίζουν οι δρόμοι μας» δηλώνει με νόημα.
Οπως μαθαίνουμε, ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών και λίαν προσφάτως εκ νέου πατέρας Πάνος Καμμένος πρόκειται να στεγάσει το νέο κόμμα που ετοιμάζει στη λεωφόρο Συγγρού, και ειδικότερα εκεί που ήταν τα γραφεία της οικογενειακής του επιχείρησης. Να θυμίσουμε ότι στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ λίγα μέτρα πιο πάνω η έδρα του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας!
Espressonews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το περιμενουμε με πολλη χαρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμωτο!!!!!

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΗΛ.6977442288 είπε...

ΠΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ,ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

O KANADAS MAZI SOU PANO.
NIKOS APO MONTREAL

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους, αυτο που ευχομασταν εγινε πραγματικοτιτα... πανο μαζι σου... καιρος ειναι να ριξουμε στο καλαθι των αχρηστων το δικοματισμο που λειτουργεισε προσ οφελος των ολιγων καταστρεφοντας την ελλαδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις