ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακος 0-1 (video)

Στον εξ’ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Superleague, ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαίο διπλό στη χιονισμένη Τρίπολη από τον Αστέρα με 0-1.
Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η πλέον αξιόλογη φάση ήταν εκείνη στο γκολ του Λεβαδειακού. Από σέντρα του Popovic και σουτ του Κόρμπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα του Αστέρα και μετά από σέντρα του Κόρμπου ο Subinho έκανε το 0-1.
Η καλύτερη στιγμή του Αστέρα σημειώθηκε στο 8′, όταν ο Rayos δεν κατάφερε από απόσταση πέντε μέτρων να νικήσει τον Κυριακίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας απείλησε στο 53′ με τον Favalli, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ και στο 78′ ο Perrone απέτυχε εξ’ επαφής να πλασάρει τον Κυριακίδη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε για βίαιο φάουλ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Napoleoni, που είχε περάσει στον αγώνα στο 87′.
Γκολ: Subinho 33′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος (Breska 46′), Alvarez (Navarro 81′), Pulido, Πιπίνης, Ucero, Juanito, Τσαμπούρης, Rayos, Perrone, Juli (Σολάκης 59′).
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Tomas, Mendi, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μελισσάς 70′), Popovic, Favalli, Subinho (Napoleoni 87′), Βασιλείου (Αλεξίου 79′).
Δείτε το video με τα highlights της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις