ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Φρικτός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο (video)

Ο Φρέντρικ Στένμαν υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα χωρίς να το καταλάβει και λίγο μετά κατέρρευσε σφαδάζοντας από τους πόνους, σοκάροντας όλους όσους ήταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες. Ο αμυντικός της Κλαμπ Μπριζ, Φρέντρικ Στένμαν, πήρε την μπάλα και έτρεχε ανενόχλητος προς το κέντρο του γηπέδου, προσπαθώντας να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση στο ματς απέναντι στην Κόρτραϊκ, στο 41ο λεπτό της αναμέτρης.

Ξαφνικά, ο μπακ των γηπεδούχων κατέρρευσε και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ οι κραυγές του ακούστηκαν και στους τηλεοπτικούς δέκτες.Ο λόγος είναι η ρήξη αχίλλειου τένοντα που είχε υποστεί ο παίκτης λίγο νωρίτερα, χωρίς να το αντιληφθεί. Αμέσως ο Σουηδός άσος μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων υποστήριξης από τους φίλους της ομάδας, ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι έδειχναν εμφανώς σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Το αίμα στο γόνατό του είναι από προηγούμενη φάση και δεν έχει σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις