ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γρεβενά Αεράτα-Αστραπή Μεσοποταμιάς 0-0

Λευκή ισοπαλία παραχώρησαν τα Γρεβενά Αεράτα στο ΔΑΚ Γρεβενών κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμιάς, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν την τοπική ομάδα, με τον Κοκοβίδη να σημαδεύει στο 3'ο μόλις λεπτό το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.

Τα Αεράτα άργησαν να μπουν στο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κατάφεραν και ισορρόπησαν το ματς και ανταπέδωσαν με δοκάρι του Σ. Μπαλοδήμου στο 79'.
Η Αστραπή έμεινε με δέκα παίκτες από 65’ο λεπτό, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Κοκοβίδης. Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και την υπεροχή που είχαν στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την απώλεια της πολυπόθητης νίκης.
Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κλέψουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν από κοντά ο Καραμανίδης αστόχησε.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
α' ημίχρονο
3' δυνατό σουτ του Κοκοβίδη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.
10' σουτ του Κοκοβίδη έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
16' σέντρα του Παπακώστα στην περιοχή των καστοριανών, ο Καραγιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
22' ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη που μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, άργησε και κόπηκε από τους αμυντικούς της Αστραπής.
β' ημίχρονο
47' κάθετη πάσα του Αλεξανδρίδη στον Κοκοβίδη, ο οποίος έκανε κρεμαστό πλασέ στον Βίδρα, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62' ο Αλεξανδρίδης από το ύψος του πέναλτι, άστοχος,  πλάσαρε άουτ.
79' δυνατό σουτ του Σ. Μπαλοδήμου, ασθενείς απόκρουση του Τσιλιγγίρη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
81 καλό σουτ του Ιωαννίδη, μπλόκαρε ο Τσιλιγγίρης.
90+ μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ιωσηφίδης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Καραμανίδης φάνηκε να εφνηδιάζεται και στην κυριολεξία από το ένα μέτρο προ της εστίας του Βίδρα, έστειλε την μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Μίσσας, Κριαράς, Κουκούλη (Καρδίτσας)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Λάλλος, Δημόπουλος (66’ Χαριζόπουλος), Δημητριάδης, Χαστάς, Νασιόπουλος, Παπακώστας, Καραγιάννης (46’Ντινόπουλος), Χαματάι, Ιωαννίδης, Μπαλοδήμος.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσιλιγγίρης, Χρήστου, Καραμανίδης, Σαββίδης, Ιωσηφίδης, Σαλονικίδης, Κοκοβίδης, Αθανασιάδης, Αλεξανδρίδης (62’ Τάσιος), Παπαδόπουλος (83' Μούσσιας), Παλαιοδήμος (46’ Βάσκος)
Δείτε φωτό από τον αγώνα...























Δεν υπάρχουν σχόλια: