ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο Όμιλος Adecco παρέδωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» επιταγή των 110.000 δολαρίων

Επιταγή με το ποσό των 110.000 δολαρίων παρέδωσε, σήμερα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Όμιλος Adecco, που δραστηριοποιείται στον τομέα υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Το ποσό συγκεντρώθηκε, μετά την ολοκλήρωση των ποδηλατοδρομιών που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του θεσμού Win4Youth, επιλέγεται ένα άθλημα, στο οποίο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του ομίλου παγκοσμίως.
Ο όμιλος Adecco «ανταμείβει» τη συμμετοχή τους, συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση φορέων, που έχουν στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων με δυσκολία στην ένταξη στην αγορά εργασίας και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος γι΄ αυτούς.
Το 2011, ο θεσμός του Win4Youth περιελάμβανε αγώνες ποδηλασίας. Το πρόγραμμα Win4Youth 2011 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού ο αρχικά καθορισμένος στόχος επιτεύχθηκε τρεις φορές, ξεπερνώντας το 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα, σε ποδηλατικές διαδρομές. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, μοιράστηκαν σε τρεις φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τον Se Essa Rua Fosse Minha στη Βραζιλία, τον Roterkeil.net στις Φιλιππίνες και στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα.
Μετά την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια, το 2011, έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα Win4Youth 2012 με βασικό άθλημα το τρίαθλο. Τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία είναι τα τρία αθλήματα στα οποία θα επιδοθούν εφέτος οι εργαζόμενοι του ομίλου Adecco για να συγκεντρώσουν χρήματα που θα ενισχύσουν τέσσερις νέους φορείς, τον The Library Project στην Κίνα, τον L’ Heure Joyeuse στο Μαρόκο, τον The Foundation for Youth Development στη Νέα Ζηλανδία και τoν Walk Again στο Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις