ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συμμορία εκπόρνευσης γυναικών έκανε τατουάζ bar code στα θύματα του!

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι η αστυνομία είναι στα ίχνη μιας συμμορίας εκπόρνευσης γυναικών στην Ισπανία που κάνει τατουάζ στα θύματα του ένα bar code σαν αυτά που έχουν τα τρόφιμα στα ράφια των σουπερ μάρκετ!!!
Οι γυναίκες που «πιάνονται» στην φάκα της εγκληματικής οργάνωσης κακοποιούνταν, και κρατούνταν δεμένες.

Μια 19χρονη Ισπανίδα που συνελήφθη από την αστυνομία, κρατείτο παρά την θέλησή της από τα τέρατα που την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά ενώ είχε στον καρπό της ένα bar code τατουάζ που έδειχνε ότι ανήκει στον νταβατζή της... Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία οι κακοποιοί έκαναν τα τατουάζ σε εκείνες που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν.
Η νεαρή βρέθηκε σε άθλια κατάσταση γεμάτη τραύματα παντού από ξυλοδαρμό και αλυσοδεμένη σε καλοριφέρ. Τα μαλλιά της και τα φρύδια ήταν ξυρισμένα…
Η αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε 22 υπόπτους οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν βία προκειμένου να ωθήσουν τις γυναίκες στην πορνεία ενώ τους έκαναν και τα ντροπιαστικά τατουάζ. Επίσης κατασχέθηκαν όπλα, το χρηματικό ποσό των 140.000 ευρώ σε μετρητά, χρυσά κοσμήματα και πέντε αυτοκίνητα τα τρία από τα οποία ήταν υπερπολυτελή.
Το κύκλωμα αποτελείτο από δύο διαφορετικές ομάδες οι οποίες αυτοαποκαλούνταν ως «clans» και έλεγχαν την πορνεία σε γειτονιές της Μαδρίτης.
Τις γυναίκες που εκμεταλλεύονταν τις αποκαλούσαν ως «πακέτα», «βαλίτσες» ή ακόμα και «ποδήλατα».
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις