ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η μεγάλη περιπέτεια υγείας του Μιχάλη Μενιδιάτη

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Μενιδιάτη. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών με βαριάς μορφής πνευμονία.
Σε αυτή την επώδυνη περιπέτειά του, κοντά στον Μιχάλη Μενιδιάτη είναι τα τρία του παιδιά, ο Χρήστος που βαδίζει με επιτυχία στα χνάρια του πατέρα του, ο Βαγγέλης, η άλλη καλή φωνή της οικογένειας, και η μοναχοκόρη του Μαιρούλα. Δίπλα του, βράχος όλο το διάστημα της νοσηλείας η σύζυγός του Χρύσα.

Πριν από δεκατέσσερις μέρες ο Μιχάλης Μενιδιάτης μετά από ένα γερό κρυολόγημα σήκωσε πολύ υψηλό πυρετό που δεν έλεγε να πέσει. Βλέποντας την κατάσταση της υγείας του μέρα με τη μέρα να επιδεινώνεται, η γυναίκα του τον μετέφερε σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.
Οι γιατροί διέγνωσαν βαριάς μορφής πνευμονία καθιστώντας άμεση την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Δέκα ολόκληρες μέρες ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής υποβλήθηκε σε πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Μόλις προχθές ο Μιχάλης Μενιδιάτης επέστρεψε σπίτι του προσπαθώντας να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να σταθεί στα πόδια του. Αρκετά εξασθενημένος, αναρρώνει στο σπίτι του με τις φροντίδες της αγαπημένης του συζύγου Χρύσας που επί τριάντα οκτώ συνεχή χρόνια μοιράστηκε μαζί του όλες τις χαρές και τις λύπες που τους πρόσφερε η κοινή τους ζωή.
«Ο Μιχάλης συνηθίζει τακτικά να επισκέπτεται τους φίλους του στη Χασιά. Την τελευταία φορά που πήγε, κρύωσε πολύ και του ανέβηκε 39,8 πυρετός. Ευτυχώς, πήγαμε έγκαιρα στο νοσοκομείο και προλάβαμε τα χειρότερα. Μείναμε δέκα ολόκληρες μέρες μέσα» επιβεβαιώνει στην «Espresso» η Χρύσα Μενιδιάτη που τον συντροφεύει και τον περιποιείται μέχρι να γίνει τελείως καλά.
«Πνευμονία, όχι αστεία, που ευτυχώς δεν προήλθε από λοίμωξη, αλλά από το κρύωμα. Τώρα, ευτυχώς, δεν παίρνει φάρμακα. Το μόνο που κάνει είναι κάποιες εισπνοές, αλλά η περιπέτειά του τον έχει καταβάλει. Ηταν που ήταν αδύνατος και είχε πρόβλημα με το φαγητό, τώρα του κόπηκε εντελώς η όρεξη, αλλά από χθες άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση. Ωστόσο, για κάποιο διάστημα, έως ότου συνέλθει, πρέπει να αποφεύγει τους κλειστούς χώρους για τις λοιμώξεις και τις ιώσεις που αυτή την εποχή είναι σε έξαρση» ανέφερε η Χρύσα Μενιδιάτη στην «Espresso».
Αγαπημένη και πολύ ενωμένη, η οικογένεια Μενιδιάτη σύσσωμη βρέθηκε στο πλευρό του pater familias στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Και τα τρία μας παιδιά ήταν δίπλα στον πατέρα τους. Ο Χρήστος μου, ο πρωτότοκός μου, και ο Βαγγέλης που έχει επίσης εκπληκτική φωνή, αλλά ύστερα από απόφαση του πατέρα του δεν βγήκε στην πίστα γιατί δεν θεωρήσαμε σωστό να βρεθούν και τα δύο αδέλφια στον ίδιο χώρο. Τώρα, ο Βαγγελάκης κάνει δημόσιες σχέσεις στον αδελφό του, αντικείμενο το οποίο έχει σχέση με τις σπουδές του. Με τις δημόσιες σχέσεις ασχολείται και η κόρη μας η Μαίρη που έκανε και δική της οικογένεια. Οπως πάντα, τα παιδιά ήταν δίπλα μας» υπογράμμισε η Χρύσα Μενιδιάτη δίνοντας έμφαση στο γεγονός.


ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Αμέσως μετά την ανάρρωσή του, ο Μιχάλης Μενιδιάτης θα «χτενίσει» το βιβλίο του, το οποίο ολοκλήρωσε και θα βγει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων την άνοιξη. Ενα βιβλίο που θα ξετυλίγει τη διαδρομή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή και την εξέλιξη του λαϊκού τραγουδιού, όπως τα έζησε ο ίδιος τις εποχές που υπήρχε φαντασία στις μεγάλες πίστες στις οποίες εμφανιζόταν.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις