ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ραντεβού με τη Ρεάλ και την ιστορία έχει το ΑΠΟΕΛ!!

Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ομάδα-έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, το ΑΠΟΕΛ, που σήμερα, στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή του στιγμή, αντιμετωπίζει στις 21.45 τη βασίλισσα της Ευρώπης, τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην Κύπρο, η ατμόσφαιρα είναι τουλάχιστον...

εορταστική με τη Μεγαλόνησο να ζει και να αναπνέει μέρες τώρα για το μεγάλο ραντεβού του ΑΠΟΕΛ. Στις τάξεις της κυπριακής ομάδας επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και παρ’ όλοπου άπαντες γνωρίζουν καλά το εστί… μεγαθήριο Ρεάλ, τονίζουν ότι κανείς δεν έχασε αγώνα πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο.


Μουρίνιο: «Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ»
Τι κι αν τα προγνωστικά θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρο φαβορί τόσο για το σημερινό παιχνίδι όσο και για την πρόκριση που θα προκύψει από τους δύο αγώνες των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο, είναι παλιά… καραβάνα και ξέρει καλά πως το μεγαλύτερο σφάλμα στον αθλητισμό είναι να υποτιμάς τον αντίπαλο.
Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και η ομάδα σέβεται τον ΑΠΟΕΛ που άφησε τόσα μεγαθήρια εκτός προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ: «Σεβόμαστε πολύ τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται στα προημιτελικά γιατί το αξίζει και όχι γιατί κάποιος τους το δώρισε. Πόρτο, Λιόν και Σαχτάρ είναι πίσω και ο ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά. Αν κάνει όνειρα, τα κάνει, γιατί η ομάδα του μέχρι τώρα του έχει επιτρέψει να το πιστεύει. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με την ομάδα μου να ανταποκριθούμε στο ρόλο του φαβορί, λόγω της οικονομικής διαφοράς».


Γερμανός διαιτητής στο παιχνίδι
Σyμπατριώτης της Μέρκελ θα είναι ο άρχοντας του σημερινού αγώνα στο ΓΣΠ Λευκωσίας.
Διαιτητής για το ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης ορίστηκε ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είχε σφυρίξει και το παιχνίδι του πρωταθλητή Κύπρου με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.
Μπενφίκα – Τσέλσι η άλλη αναμέτρηση
Αν και το ελληνοκυπριακό ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη του ΑΠΟΕΛ, το Τσάμπιονς Λιγκ έχει στο μενού και άλλη μία αναμέτρηση.
Η Μπενφίκα υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» την Τσέλσι θέλοντας σε πρώτη φάση να διαφυλάξει το μηδέν. Οι Λονδρέζοι, από την άλλη, θέλουν νίκη που θα τους δώσει το πάνω χέρι για τον επαναληπτικό στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις