ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Βόλος: Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο της Coca Cola

Τραγικό τέλος βρήκε ένας εργάτης, ηλικίας 41 ετών, στις 23:30 χθες το βράδυ, στο εργοστάσιο της Coca Cola στον Βόλο, από αναθυμιάσεις στη μεγάλη δεξαμενή όπου προσπαθούσε να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση.
Ο εργάτης είχε ανέβει με σκάλα στη στεγνή και άδεια δεξαμενή, τριών μέτρων ύψους και ακτίνας 2,5 μέτρων, προκειμένου να κολλήσει ορισμένα σημεία. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμος μέσα στη δεξαμενή.

Σύμφωνα με το magnesianews, το συμβάν έγινε αντιληπτό από εργαζομένους, ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 23.30 και επί τόπου πήγαν δύο οχήματα με 10 πυροσβέστες.
Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να «τραβήξουν» τον 41χρονο εργάτη αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ο άτυχος εργαζόμενος βρισκόταν στον πάτο της δεξαμενής.
Για το συμβάν ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για υποξυγόνωση του 41χρονου μέσα στη δεξαμενή, ενώ σημειώνεται ότι ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις