ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τέλος ο Σάντος μετά το EURO 2012!

Σύμφωνα με ασφαλέστατες και αποκλειστικές πληροφορίες του Godfather και του www.valestoixima.com από το ίδιο το περιβάλλον του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου (ασχέτως αν αυτές οι πληροφορίες διαψευστούν), η συνεργασία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Πορτογάλο τεχνικό Φερνάντο Σάντος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί!

Η απόφαση είναι ειλημμένη από πλευράς διοίκησης της ΕΠΟ, από την στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος φέρεται να επιθυμεί μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του σε σχέση με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο το οποίο του αποφέρει 450.000 τον χρόνο, συν τα μπόνους στόχων που έχουν συμφωνηθεί!
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο εκλέκτορας της Εθνικής μας έχουν κάνει την συζήτηση αυτή εδώ και αρκετές εβδομάδες και βάση των οικονομικών δεδομένων της ομοσπονδίας που είναι σε συνάρτηση με την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας είναι αδύνατον να ικανοποιήσει τις όποιες απαιτήσεις του Πορτογάλου για αύξηση, σημαντική μάλιστα, στις ετήσιες αποδοχές του. Η μοναδική περίπτωση να συνεχίσει ο Σάντος είναι να δεχτεί να παραμείνει με τα ίδια χρήματα(κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί) , που αν θέλετε και την γνώμη της στήλης για τέτοιες εποχές είναι πολύ καλά.
Το θέμα που θέλει τώρα απάντηση είναι το κλίμα που θα υπάρχει στην Εθνική μας ομάδα μέχρι και τα τελικά του EURO και φυσικά το αν θα πρέπει αυτό το τέλος ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνει γνωστό πριν την έναρξη των αγώνων της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και παράλληλα να γίνει γνωστός και ο διάδοχος του Πορτογάλου τεχνικού.
Στο θέμα αυτό τώρα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκέψεις του προέδρου της ΕΠΟ που τον θέλουν να έχει στο μυαλό του να δώσει ευκαιρία σε πρώην διεθνή, βασικό στέλεχος της χρυσής ομάδας του 2004, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004! Και για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία ονομάτων, απλώς να αναφέρουμε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν διεθνείς που έχουν ξεκινήσει μαθήματα για να πάρουν το δίπλωμα του προπονητή. Φυσικά η συγκεκριμένη σκέψη έχει τα υπέρ της και τα κατά της και είναι κάτι που θα αποφασισθεί εν ηρεμία και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Σε διαφορετική περίπτωση η διοίκηση της ΕΠΟ θα ψάξει ξένο τεχνικό με τις ίδιες οικονομικές απολαβές του Σάντος για να μπορέσει να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014 στην Βραζιλία!
valestoixima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις