ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Europa League: Ολυμπιακός – Metalist 1-2 (video)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Europa League, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Metalist στο Καραϊσκάκη, με τους Ουκρανούς να πετυχαίνουν την απόλυτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα πιέζοντας τη Metalist, στο 4′ είχε δοκάρι με τον Mirallas και στο 14’ ανταμείφθηκε με τον Marcano να σκοράρει, βάζοντας τους ερυθρόλευκους στη θέση του απόλυτου φαβορί.
Στο 21′, οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Τοροσίδη.
H Metalist δεν παρέδωσε τα όπλα και ενέτεινε την προσπάθειά της στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Στο 71’ είχε δοκάρι με τον Blanco, στο 76’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Modesto, με τον Devic να εκτελεί και τον Megyeri να μπλοκάρει, μέχρι που κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 80’ με τον Villagra μετά από λάθος του Megyeri που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Πέντε λεπτά αργότερα η Metalist ξαναχτύπησε και πάλι μετά από λάθος του Megyeri και της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Devic να κάνει εξ επαφής το 1-2.
Γκολ: Marcano 14’ – Villagra 80’, Devic 85’
Ολυμπιακός: Megyeri, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης (Modesto 59’), Ibagaza (Makoun 45’), Fuster, Orbaiz (Diogo 88’), Mirallas, Djebbour.
Metalist: Disljenkovic, Torsiglieri, Villagra, Gueve, Pshenichnikh, Cleiton, Blanco, Torres, Sosa, Marlos (Devic 46’), Taison
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Metalist 1-2
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις