ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Superleague: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Μεγάλη νίκη με 0-2 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο άδειο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Superleague και έριξε τους πράσινους από την κορυφή της βαθμολογίας.
Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ξεχώρισε μία προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου στο 42’, όπου ο Χαλκιάς απέκρουσε το συρτό σουτ του παίκτη του Παναθηναϊκού και ένα χαμένο τετ α τετ του Σαλπιγγίδη στο επόμενο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 51’, όταν ο Αθανασιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας από μπαλιά του Φωτάκη, έβαλε στην πλάτη του τον Sarriegi και κέρδισε πέναλτι από τον τελευταίο. Ο Lino το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1. Στο 62’ ο Toche με κεφαλιά υποχρέωσε σε καταπληκτική απόκρουση τον Κώστα Χαλκιά. O ΠΑΟΚ ξαναχτύπησε στο 84′ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να εκμεταλλεύεται ασίστ του Lino και με προβολή να γράφει το 0-2. Στην εκπνοή του αγώνα ο Κώστας Χαλκιάς απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Ferreira είχε δώσει την εντολή να το εκτελέσει ο Κατσουράνης
Γκολ: Lino (πεν.) 51’, Σαλπιγγίδης 84′
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Sarriegi (Καραγκούνης 63′), Bjarsmyr, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Vitolo, Zeca (Μαυρίας 63’), Χριστοδουλόπουλος, Quincy, Cleyton (Toche 46’)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Garcia, Lazar, Φωτάκης, Nimani (Γεωργιάδης 68’), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2
sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις