ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Εθνικός Βατερού - Περδίκκα 1-1

Σε περιπέτειες το Βατερό...
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ στον Εθνικό Βατερού και την ΑΕ Περδίκα με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Στο α' μέρος και συγκεκριμένα στο 24' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ο Κίλης είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ζηνόβιου. Στο β' μέρος οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Ανδρεόπουλου βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους με τον Μετικάνο στο 58' να ανοίγει το σκορ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 75' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Σαριόλγου με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 82', όταν η μπάλα έφτασε στο Γετίμη, με το τελευταίο να επιχειρεί το σουτ και να φέρνει το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. 
Διαιτητής: Αναστασίου (ΣΔ Λάρισας).
ΕΘΝΙΚΟΣ:Ζηνόβιος, Ουμγιαλίδης, Ταουσιάνης, Φωτειάδης, Καλλιανίδης, Μετικανός, Σαριόγλου, Αποστολίδης, Ρέββας, Νάννος (90' Μπούκος), Θεοδωρίδης.
ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Παπαδόπουλος Χ., Τσαγκαλίδης, Κοντογιουλίδης, Γετίμης, Αρσενίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Ε., Μπαμπάρης (61' Νικολαδης), Κίλης, Συμεωνίδης, Χαϊτίδης.
Ο Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις