ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Φυλάκισε τα 14 πεινασμένα παιδιά της σε δωμάτιο, όσο έκανε απολέπιση (εικόνες)

Η πάλαι ποτέ ριάλιτι σταρ Καλιφορνέζα μάνα των οχτάδιμων, Νάντια Σούλεμαν, περνάει δύσκολες ώρες. Χωρισμένη και άφραγκη ζει σε ένα σπίτι χωρίς τουαλέτα μαζί με τα 14 παιδιά της τα οποία δεν έχουν να φάνε. Αυτό δεν την εμποδίζει να τα κλειδώνει σε ένα άδειο δωμάτιο, όσο εξαργυρώνει την επιταγή από το ταμείο ανεργίας προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της σε γνωστό κομμωτή του Μπέρβερλι Χιλς.
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δικτύου TMZ δείχνει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζει η Octomom (μάνα των οχτάδυμων) και τα συνολικά 14 παιδιά της.
Έχοντας ξεζουμίσει όσο μπορούσε την οικογένεια της (πρώτα με το ριάλιτι, μετά με τον χωρισμό και τέλος με την γυμνή φωτογράφηση) έπεσε πάλι στον βάραθρο της ανωνυμίας.
Χωρίς να έχει καταφέρει να εξοικονομήσει έστω και ένα ευρώ.
Ουσιαστικά μοναδικό έσοδό της είναι μια επιταγή από το ταμείο πρόνοιας της τάξεως των 1500 ευρώ το μήνα.
Κανονικά θα έπρεπε να φροντίσει να αγοράσει φαγητό για τα παιδιά της.
Η τουλάχιστον ρούχα, καθώς τριγυρνούν όλη μέρα στην πίσω αυλή ξεβράκωτα.
Την ίδια αυλή που χρησιμοποιούν για να κάνουν την ανάγκη τους, αφού στην μοναδική τουαλέτα του σπιτιού πηγαίνει μόνο η μάνα.
Εκείνη όμως προτίμησε να πάει σε ένα επώνυμο κομμωτή και να κάνει και μια χημική απολέπιση (ξοδεύοντας γύρω στα 380 ευρώ).
Και για να μην την ενοχλήσουν, τα έχωσε σε ένα άδειο δωμάτιο και έβαλε μια καρέκλα μπροστά από την πόρτα ώστε να μην μπορούν να την ανοίξουν.
Χρειάζεστε καλύτερη απόδειξη γιατί ορισμένες γυναίκες δεν πρέπει να γίνονται μάνες;
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις